Nyheder

Hvorfor skulle jeg blive fodbolddommer?

Banner

Mange har den fordom, at det at være fodbolddommer, på godt jydsk, er et træls. Et træls job, hvor man bliver råbt af, skældt ud og mange andre ting. Men det er heldigvis langt fra, hvad virkeligheden er, når man er fodbolddommer. Det er nærmere virkeligheden, at man her har et job, hvor man får penge for at dyrke motion, møder en masse dejlige mennesker både på og udenfor banen og så udvikler man sine kompetencer som leder.

Dette er kort fortalt hvad det handler om, når man er fodbolddommer.Aarhus Fodbolddommerklub har iværksat en kampagne, som handler om at få 40 nye piger/kvinder til at dømme fodbold. I øjeblikket udgør gruppen af kvindelige dommere i Aarhus ca. 10 aktive med et stort aldersspænd. Det at være dommer handler ikke om, hvor gammel du er, hvad du studerer, hvad du arbejder med osv., men om hvorvidt du brænder for, at levere en indsats hver eneste gang du går på banen. Så følger alle de gode oplevelser med!

Så kan du lide fodbold og ønsker du at udvikle dine lederkompetencer og oven i købet få penge for det? Så er fodbolddommer lige noget for dig. Oven i disse ting bestemmer du selv i vid udstrækning din arbejdstid, det går ikke ud over din SU og det er godt for dit femtidige CV. Som en sidste fordel får du adgang til et kæmpe socialt og fagligt netværk, hvor der ikke findes dumme spørgsmål. I Aarhus Fodbolddommerklub arrangerer vi mange både faglige og sociale arrangementer. Her kan bl.a. nævnes mandagsgymnastik, foredrag med elitedommere, banko, fodboldturneringer, turneringer på Firmasporten og VIP-tur i Parken med mulighed for at lytte med på, hvad dommere egentlig snakker om i kampens hede. I galleriet kan du se billeder fra mange af disse arrangementer.

Du kan læse mere om projektet her:
http://stiften.dk/sport/aarhus-fodbolddommerklub-vil-uddanne-flere-kvinder
http://stiften.dk/sport/16-aarig-pige-floejter-op-i-serie-5

Vi glæder os til at høre fra dig!